Ervaringen Mama Coaching

Ervaringen Mama Coaching

Tara: Voordat ik bij Yolanda kwam voor de MamaCoaching, had ik veel last van onzekerheid. Ik voelde me een slechte moeder. Ik keek veel naar anderen en het lukte me niet om te genieten van mijn kind. Ook maakte ik me veel zorgen over de ontwikkeling van mijn kind. Ik was heel bang dat er iets niet goed met hem was, omdat hij laat was met lopen en praten. De MamaCoaching van Yolanda heeft een groot verschil voor mij, voor ons, gemaakt. Wat me opviel, was dat mijn onzekerheid eigenlijk verder ging dan alleen het moederschap. Yolanda heeft me de kern van mijn onzekerheid doen inzien, op een heel prettige manier. Ik dacht dat het niet mogelijk was om de situatie te veranderen, maar door de gesprekken met Yolanda zag ik opeens heel helder wat ik zelf kon doen. Ik denk er nog vaak aan en het helpt me nog steeds. De MamaCoaching heeft invloed gehad op mijn hele leven en dus niet alleen op mijn moederschap. Het gaat goed met mij en daardoor gaat het ook goed met onze zoon! Hij is veel vrolijker dan eerst en hij gaat ’s avonds lekker uit zichzelf slapen. Hij praat nog steeds niet, maar het mooiste vind ik dat dat me eigenlijk niet meer zo bezig houdt. Ik kan eindelijk van hem genieten. Hij is gelukkig en ik ben ontzettend, niet met woorden te omschrijven, trots op hem!

Monique: Ik heb veel gehad aan BabyBonding en ben je daar heel dankbaar voor. BabyBonding is super !!! Liefs van een herboren moeder.

Ingrid: Hier gaat alles trouwens helemaal geweldig! Ben echt weer helemaal terug en heb het super naar mijn zin met Vera. Met Vera gaat het ook echt helemaal fantastisch! Het is een superlief meisje. Ik kan me echt niet meer voorstellen dat ik zo in zak en as heb gezeten. Gelukkig maar. Na een traumatische bevalling   heb ik ontzettend veel aan de tips gehad die ik van Yolanda heb gekregen om de band met mijn dochtertje weer op te bouwen. Als beginnende moeder komt er een hoop op je af en daar kun je erg onzeker van worden. Bij Yolanda kon ik mijn verhaal kwijt en vandaar uit werd er gekeken naar wat goed was om te doen en hoe dit aan te pakken. En dit allemaal onder het genot van een heerlijk kopje thee/koffie bij Yolanda thuis. Dit maakt het erg persoonlijk en geeft een vertrouwd gevoel. Yolanda is een erg warm en fijn persoon om mee te praten. Ik kan het iedere moeder aanraden.