Mama Coaching

Mama Coaching

Geen roze wolk?
De geboorte van je baby heeft een enorme impact. Je hele leven verandert compleet. Misschien ben je helemaal niet zo blij als dat je verwacht had. Valt alles je zwaar, ben je onzeker en gestrest. Of voel je je erg eenzaam. Dan kan Gelukkig Ouderschap je helpen. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen en te genieten. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak 070 3260268.

Waarom coaching:
Wat kun je doen als alles anders loopt dan je had verwacht? Als je je alleen maar moe en somber voelt en niet meer kan genieten? Als moederschap je tegen valt en alleen maar hard werken is? Of dat je je zoveel zorgen maakt dat je de hele dag loopt te piekeren?

Dat heeft effect op jouzelf en op je kind. Je bent steeds met jezelf bezig en gaat als t ware ‘uit contact’.

Er over praten kan dan goed helpen. Met een lieve vriendin of met je partner. Maar soms is dat niet genoeg, en heb je wat extra hulp nodig. Dat kan op een heel prettige manier met coaching. Met coaching gaan we door middel van gesprekken en praktische oefeningen op zoek naar de kern van je onzekerheid of stress. Zodat je beter kunt omgaan met de omstandigheden waar je in zit. En je je ook weer helemaal kunt verbinden met je kind.

Over mij:
Omdat ik ook als kinderpsycholoog veel jonge ouders in mijn praktijk BabyBonding zie die worstelen met de zorg van hun kindje, kan ik me goed verplaatsen in de uitdagingen van het jonge ouderschap. Het coach en psycholoog zijn is een krachtige combinatie. Als mama coach vind ik het mooi en belangrijk om je zo snel mogelijk weer in je kracht te helpen, juist in een periode waarin de ontwikkeling van je baby zo snel gaat is en van elkaar genieten zo belangrijk is. Goed in je vel zitten is belangrijk, voor jezelf én voor je kind!

Praktisch:
Een coachingstraject bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek en daarna gemiddeld 3-6 gesprekken.

Het kan fijn zijn om bij de gesprekken lichamelijk wat ondersteuning te krijgen. Daarom bied ik je in samenwerking met praktijk Embody het Lekker in je Vel pakket of het Happy Parent pakket.

Het Lekker in je Vel pakket bevat 6 coachingsgesprekken en 2 massagetherapie behandelingen. Zo krijg je de mogelijkheid om je aandacht ook even helemaal naar je lichaam te brengen, je hoofd en alles even los te laten. Om zo alles wat is besproken in de coachingsgesprekken op een mooie bijpassende manier te markeren en ondersteunen. Je kunt weer op je gevoel vertrouwen en helemaal in contact komen met jezelf.

Het Happy Parent pakket bevat de 6 coachingsgesprekken, 3 massages en een aromatherapie behandeling. Daarbij krijg je 2 aromatherapie producten mee naar huis. Hierna kan je er weer helemaal tegenaan!

Ben je benieuwd wat GelukkigOuderschap voor jou kan betekenen? Bel voor informatie of een afspraak 070 3260268.

Ervaringen:
Tara: ‘De MamaCoaching heeft invloed gehad op mijn hele leven en dus niet alleen op mijn moederschap’.
Monique:  ‘Er is echt veel meer ruimte voor blijdschap en voor het genieten van elkaar!’
Angelica: ‘Ik ben nog steeds heel blij met je coaching!’
Joyce: ‘Ik sta weer in mijn kracht!’
Meer lezen ervaringen